Vi er online

Vi er online

Få succes med din webshop med vores skræddersyet løsninger

Vi tilbyder skræddersyede webshop løsninger, der er designet til at imødekomme dine unikke behov, mål og ønsker.

Overlad trygt arbejdet til os

Vi hjælper dig fra start til slut

Vores mål er at skabe en webshop-løsning, der faktisk skaber resultater, og som giver dig en nem og brugervenlig måde at administrere din webshop på. Vi bygger vores webshops på den populære WordPress-platform, der giver dig mulighed for at redigere og opdatere indholdet på din webshop selv, uden dyre udgifter til vedligeholdelse. 

Ved at overlade din webshop-løsning til os, undgår du risikoen for fejl i opsætningen, der kan resultere i tab af omsætning. Vi sørger for, at din webshop fungerer problemfrit og giver dig de bedste forudsætninger for at øge dit online salg.

optimering af dit salg

Automatisering af administration

Vores webshops er også optimeret til at øge din konverteringsrate og maksimere dit salg. Fra integration med betalingsgateways til lagerstyring og forsendelsesmuligheder, sørger vi for, at din webshop fungerer problemfrit og effektivt. 

Gratis analyse og basic seo opsætning

Søgemaskine optimering

SEO står for Search Engine Optimization, og det handler om at optimere en hjemmeside, så den rangerer højt i søgemaskinerne. Når folk søger efter noget på nettet, bruger de typisk en søgemaskine som Google eller Bing. Søgemaskinerne bruger komplekse algoritmer til at evaluere hjemmesider og bestemme, hvilke der er mest relevante for en given søgning. Hvis din hjemmeside er godt optimeret til søgemaskinerne, er der større sandsynlighed for, at den vises på de øverste resultatsider.

Brugervenlig på alle enheder

Responsive UX design

Responsive UX design er en metode til at skabe digitale produkter, der fungerer lige godt på alle enheder og skærmstørrelser. Det er en tilgang til design, der tager hensyn til den måde, brugere interagerer med digitale produkter på tværs af forskellige enheder, og sikrer at brugeroplevelsen er optimal på alle platforme.

Hos vores webbureau har vi stor erfaring med responsive UX design, og vi ved, hvor vigtigt det er at skabe en god brugeroplevelse, uanset hvilken enhed brugeren anvender. Det er ikke længere tilstrækkeligt at have en hjemmeside, der kun fungerer godt på desktop-computere. Med den voksende popularitet af smartphones og tablets er det afgørende at have en responsiv hjemmeside, der kan tilpasse sig enhver skærmstørrelse.

Trin for trin

når vi målstregen

Få et indblik i hvordan et samarbejde med os vil se ud.

1. Dialog om projektet

Vi tager os tid til at forstå dine ønsker og behov for din fremtidige løsning, så vi får det bedste udgangspunkt som muligt.

2. Design og udvikling

Vi begynder udviklingen af din nye hjemmeside, selvfølgelig i tæt dialog med dig, så vi rammer det bedste slut resultat.

3. Justering og feedback

Der er altid justeringer og ændringer når hjemmesiden når rammer første udkast. Vi fortsætter til du er 100% tilfreds med resultatet. 

4. Lancering af siden

Når du er fuldt tilfreds med din nye hjemmeside, er vi klar til at lancere siden og dermed overføre ejerskabet af siden til dig. Tillykke med din nye hjemmeside!

En af vores seneste cases

Anmeldelse fra Wendorffs

“Jeg har fået en utrolig personlig og eksklusiv service hos Magnus, hvor der har været plads til alle mine dumme spørgsmål. Jeg har fået massere af hjælp til diverse, som webhosting, betalingsløsninger og domæne. Og ikke mindst er den hjemmeside Magnus har lavet for mig én til én med det, jeg bad om, og klar til brug efter imponerende kort tid.”

vi har kun tilfredse kunder

En bid af de brands

vi har samarbejdet med

Kommunikation, erfaring og tilgang til projektet er guld værd.

Skal vi med på rejsen?

Vi er altid klar på snakke med potentielle samarbejdspartner.
– og bare rolig, vi bider ikke.