Vi er online

Vi er online

Design og udvikling af skræddersyet hjemmesider

Få en hjemmeside, der fanger øjet, engagerer besøgende og skaber resultater. Vi har den erfaring og de værktøjer, der skal til.

Brugervenlig på alle enheder

Responsive UX design

Responsive UX design er en metode til at skabe digitale produkter, der fungerer lige godt på alle enheder og skærmstørrelser. Det er en tilgang til design, der tager hensyn til den måde, brugere interagerer med digitale produkter på tværs af forskellige enheder, og sikrer at brugeroplevelsen er optimal på alle platforme.

Hos vores webbureau har vi stor erfaring med responsive UX design, og vi ved, hvor vigtigt det er at skabe en god brugeroplevelse, uanset hvilken enhed brugeren anvender. Det er ikke længere tilstrækkeligt at have en hjemmeside, der kun fungerer godt på desktop-computere. Med den voksende popularitet af smartphones og tablets er det afgørende at have en responsiv hjemmeside, der kan tilpasse sig enhver skærmstørrelse.

Gratis analyse og basic seo opsætning

Søgemaskine optimering

SEO står for Search Engine Optimization, og det handler om at optimere en hjemmeside, så den rangerer højt i søgemaskinerne. Når folk søger efter noget på nettet, bruger de typisk en søgemaskine som Google eller Bing. Søgemaskinerne bruger komplekse algoritmer til at evaluere hjemmesider og bestemme, hvilke der er mest relevante for en given søgning. Hvis din hjemmeside er godt optimeret til søgemaskinerne, er der større sandsynlighed for, at den vises på de øverste resultatsider.

Trin for trin

når vi målstregen

Få et indblik i hvordan et samarbejde med os vil se ud.

1. Dialog om projektet

Vi tager os tid til at forstå dine ønsker og behov for din fremtidige løsning, så vi får det bedste udgangspunkt som muligt.

2. Design og udvikling

Vi begynder udviklingen af din nye hjemmeside, selvfølgelig i tæt dialog med dig, så vi rammer det bedste slut resultat.

3. Justering og feedback

Der er altid justeringer og ændringer når hjemmesiden når rammer første udkast. Vi fortsætter til du er 100% tilfreds med resultatet. 

4. Lancering af siden

Når du er fuldt tilfreds med din nye hjemmeside, er vi klar til at lancere siden og dermed overføre ejerskabet af siden til dig. Tillykke med din nye hjemmeside!

En af vores seneste cases

Anmeldelse fra 4BOX

“Vildt dygtig og kompetent. Magnus ved hvad det drejer sig om og har en masse gode ideer og løsninger på en webside kan varmt anbefales til jeres hjemmeside. Kæmpe ros herfra!”

vi har kun tilfredse kunder

En bid af de brands

vi har samarbejdet med

Kommunikation, erfaring og tilgang til projektet er guld værd.

Skal vi med på rejsen?

Vi er altid klar på snakke med potentielle samarbejdspartner.
– og bare rolig, vi bider ikke.